May

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı"mızın 104. yılını öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla kutladık. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan uğruna canını hiç düşünmeden veren aziz şehitlerimizi; rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Nis

Aybastı Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu olarak kardeş okulumuz olan Hatay ilinin Altınözü ilçesinde bulunan Altınözü Yunushan Şehit Çetin Yavuz İlkokulu'nda bulunan öğrencilere kırtasiye ürünleri gönderilmiştir. Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz ve Hatay Altınözü'nde bulunan öğrencilerimizin hediyelerini güzel günlerde kullanmalarını diliyoruz.

Nis

Ülke genelinde 2. dönem ara tatili 15 Nisan 2023 tarihinde başlamış olup okullar 24 Nisan 2023 Pazartesi günü eğitim ve öğretime devam edecektir.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimize "Akran Zorbalığı, Ortaya Çıkış Nedenleri ve Önlenmesi" konusunda bilgilendirici eğitim yapıldı. Sınıflarda akıllı tahtalarda bilgilendirici videolar izlettirilip gerekli uyarılar ve bilgilendirmeler yapıldı.

Ock

Okulumuz bahçesindeki ATATÜRK büstümüzün yıpranmış mermerlerini değiştirdik. Oldukça güzel yapılan yeni Atatürk büstümüzün yapımında emeği geçen ve bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz.