Ock

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının birinci dönemini bitirdik. Okul bahçesinde yapılan karne töreninde önce dereceye giren öğrencilere hediyeler verildikten sonra bütün öğrencilere karneleri dağıtıldı. Son haftası oldukça güzel etkinliklerle geçen dönemin bitiminde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Dönem sonu etkinliklerimiz devam ediyor. "Kitap Okuma" etkinliği ve öğretmenlerimiz tarafından uygulanan ders içi etkinlikler kapsamında "Çarkı Sosyal ve Resfebelerle Matematik" etkinlikleri ile hem öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirmiş hem de öğrenmeleri pekişmiştir.

Ock

2023-2024 eğitim sezonunun birinci döneminin son haftası etkinlikleri kapsamında akıl ve zeka oyunları etkinliği içinde yaptığımız mangala turnuvasında öğrencilerimiz eğlenceli bir şekilde birbirleriyle yarıştılar.

Ock

Veli ziyareti kapsamında Okul Müdürümüz Sayın Beytullah EVİN, Müdür Yardımcımız Sayın Emrullah ÜNVEROĞLU ve öğretmenlerimiz ile birlikte 8-A sınıfından Muhammet Ali Gürsoy ve kız kardeşi olan 7-A sınıfından Tuana Gürsoy'un velisini ziyarete gittik. Öğrenci velimizin bize göstermiş olduğu misafirperverliğe teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının birinci döneminin son haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz ikinci katında bilgi yarışması yapıldı. Dört kişiden oluşan dört farklı grup ile yapılan bilgi yarışmasını Beyza Gündoğdu, Zehra Yıldız, Mehri Melek Şengel ve Abdulkadir Arslan'dan oluşan C grubu kazanmıştır. Katılan bütün öğrencilerimize teşekkür eder kazanan grubu tebrik ederiz.

Ock

Okul Rehberlik faaliyetleri kapsamında yapılan veli ziyaretlerine 5-A sınıfından öğrencimiz olan Ercan TOPÇU'nun velisini okul müdürümüz Sayın Beytullah EVİN, müdür yardımcımız Sayın Emrullah ÜNVEROĞLU, matematik öğretmenimiz Sayın Sümeyye TURAN ve Türkçe öğretmenimiz Sayın Fuat DURMUŞ ile ziyarete gittik.

Ock

Okul Müdürümüz Beytullah EVİN, Müdür Yardımcımız Emrullah ÜNVEROĞLU, öğretmenlerimiz Hayriye FAKİROĞLU ve Sümeyye TURAN ile birlikte 7-B sınıfında okuyan öğrencimiz Ahmet Rafi TAŞ'ın velisini ziyarete gitmiştir.

Ock

Okulumuzda Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı ile birlikte şiir yarışması da yapılmıştır. Yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ise birinci 6-A sınıfından Zümra Esin Arpacı ve ikinci 7-A sınıfından Salih Efe Şahin'dir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda 27 Aralık 1936 tarihinde aramızdan ayrılan İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Âkif Ersoy'u anma programı yapılmıştır. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra Türkçe öğretmenimiz Fuat DURMUŞ tarafından günün anlam ve önemi ile Mehmet Akif Ersoy'un hayatı anlatılmıştır. Daha sonra öğrencilerimiz tarafından şiirler ile devam etmiştir. Son olarak ise İstiklal Marşımızın 10 kıtası okunarak anma programı bitirilmiştir.

Ara

"Amfiden Sınıfa Tarih Yolculuğu" projesi kapsamında Aybastı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ordu Üniversitesi Tarih Bölümü iş birliği ile 19 Aralık 2023 Salı günü okulumuza gelen Aybastı Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan ACU ve Ordu Üniversitesi Tarih Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Sayın Kamil YAVUZ 8. sınıf öğrencilerimize bilgiler vermiştir.

Ara

Liselere Geçiş Sınavına hazırlanan başarılı öğrenciler Aybastı Kaymakamımız Sayın Murat KARNAP Bey tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerimize altı temel dersten soru bankaları, kazanım testleri dağıtıldı.

Ara

12-18 Aralık arası kutlanan Yerli Malı Haftası sebebiyle öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz çeşitli yiyecekler ve içecekler hazırlayarak okullarımızda çeşitli etkinliklerle kutlamıştır.

Ara

3 Aralık "Dünya Engelliler Günü" etklinlikleri kapsamında Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Pınar ÖZDİL ve Işıl DOĞAN ve özel eğitim öğrencileri ile Okul Öncesi Öğretmenimiz Kader YILDIZ ve ana sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan panolarımız okulumuzda sergilenmiştir. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yaptıkları bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

29.11.2023 Tarihinde Aybastı Toplum Sağlığı Merkezi personeli Ebe Mervenur KORKMAZ ve Aybastı Devlet Hastanesi personeli Diş Hekimi Dt. Muhammet TURAN tarafından Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu bünyesinde bulunan ana sınıfı öğrencilerine yönelik okullarda koruyucu ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Şehit öğretmenlerimiz için 1 dakika saygı duruşu ve peşinden İstiklal Marşımızın ardından günün anlam ve önemi arz edildi. Daha sonra ise öğrencilerimiz tarafından şiirler, gösteriler düzenlendi.

Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmen günü kutlu olsun.