Kas

Aybastı Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu olarak müracaatı yapılan ve TÜBITAK tarafından onaylanan "RESFEBELERLE MATEMATİK DÜNYASlNA YOLCULUK" konusunda Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitim Bölümü Akademik Personeli Doç. Dr. Cemalettin YILDIZ tarafından  bilim söyleşisi gerçekleştirildi.

Kas

İş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında,  kapı açılmalarında oluşabilecek tehlikelere karşı okulumuz sınıf kapı alanlarına, kapı açılma alanı zemin uyarı etiketi yapıldı.

Kas

Kış hazırlıkları kapsamında ve havaların soğumaya başladığı bu günlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi tarafından okulumuzda kalorifer baca temiziği yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemi arz edildikten sonra öğrenciler ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan şiirler ve gösterilerle program bitirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladık. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Aybastı Belediyesi ve AYKADER topluluğunun katkıları ile okulumuza gelen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Usta Öğreticisi Şafak İLHAN'ın yönettiği "Agah Efendi ve Memiş" adlı çocuk tiyatrosu gösterisi yapılmıştır. Tiyatro gösterisinde öğrencilerimiz oldukça eğlenceli vakit geçirmiştir. Tiyatro gösterisindeki katkılarından dolayı başta Aybastı Belediye Başkanı Sayın Beytullah GEÇTAN olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantısı 25/10/2023 tarihinde okulumuz müdürü Sayın Beytullah EVİN ve okul aile birliği başkanımız Sayın Sefa GÜRSOY'un başkanlığında öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla yapılmıştır. Okul aile birliği başkanlığına tekrardan Sefa GÜRSOY seçilmiştir.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında ülkemizde görülen çeşitli afetlere yönelik bilgilendirmeler ve afet anında oluşabilecek durumlara karşı tatbikatlar yapılmıştır.

Ekm

Fatsa Rehberlik ve Araştırma Merkezinden gelen Psikolojik Danışman ve Rehberlik birimi uzmanları okulumuza gelerek psikolojik sağlamlık ve otokontrol alanında öğrencilerimize bilgilendirme çalışmaları yapmıştır. Uzmanlarımıza okulumuza yaptıkları bu ziyaret ve bilgilendirmeler için teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala okulumuz elektrik sistemine yerleştirilen kaçak akım röleleri ile elektrik kaçağına karşı güvenlik önlemi aldık.

Haz

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılını acısıyla tatlısıyla bitirmiş olduk. Ülkemizde Şubat ayında yaşanan deprem felaketi yüzünden buruk bir sezon geçirmiş olsakta gene de eğitim ve öğretimi aksatmayarak güzel bir yıl geçirdiğimizi söyleyebiliriz.

Öğrencilerimize önce karnelerini verdikten sonra çeşitli alanlarda dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Daha sonra okul içi futbol ve voleybolda birinci olan sınıf takımlarımızın ödüllerini verdik. En son ise 8-A sınıfının mezuniyet törenini yapıp 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılını bitirmiş olduk.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının ise afetlerden, salgın hastalıklardan ve felaketlerden uzak bir yıl olmasını diler; idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.

Haz

Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu olarak deprem bölgesinden gelen ortaokul öğrencileri ile birlikte Perşembe Yaylası Karga Tepesi Uçurtma Şenliği ve Kümbet mevkii piknik etkinliği gerçekleştirdik.

Haz

16 Haziran 2023 son başvuru günü olup başvurmak isteyen velilerimizin dikkatine sunarız. Başvurmak isteyen öğrenci velilerimizin okul idaresi ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

Aşağıdan başvuru kılavuzuna ulaşabilirsiniz.

May

Jandarma Trafik okulumuzda öğrencilerimizi taşıyan öğrenci servislerini denetlemeye devam ediyor.