Mrt

Merkezi sınav başvuruları, 29 Mart 2024'e kadar "e-Okul" üzerinden gerçekleştirilecek. Sınava katılım isteğe bağlı olacak, katılmak isteyen öğrenciler, başvurularını elektronik ortam üzerinden ücretsiz yapabilecek.

Okul müdürlükleri başvuru işlemleriyle ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024'e kadar okul müdürlüklerince onaylanacak.

Kas

Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda Okul-Öğrenci-Öğretmen ve Veli arasındaki iletişimin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin gelişimlerinin izlenerek hayata geçirilmesi planlanan çözümlerin uygulanmasında işbirliğinin sağlanması için Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri planlanmıştır.

Görüşmeler aşağıdaki çizelgede belirtilen gün ve saat aralığında randevu usulüyle gerçekleştirilecektir.