Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu

SEFALIK MAH. SEFALIK SK. NO 72 AYBASTI / ORDU
Vizyon
Öncelikli tercih edilen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, topluma yönelik proje ve çözümler üreten, teknolojik yenilikleri, çağdaş yöntem ve teknikleri kullanmada “model”, bir eğitim kurumu olmak için varız...
Misyon
Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; çağdaş, katılımcı, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, yüksek karakterli ve nitelikli, bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen, sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini benimsemiş, yarının teknoloji toplumu için bir üst öğretim kurumlarına hazır bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TEKLİ
Ulaşım
Okulumuz ismini de aldığı Sefalık Mahallesinde bulunmaktadır. İlçeye 6 km uzaklıktadır. Aybastı´nın doğusunda, Gölköy yolu üzerindedir. Yolu asfalttır ve yaz-kış açıktır. Öğretmenlerimiz de Aybastı´dan gidiş geliş yapmaktadır.
Sefalık Mahallesi Aybastı
Okulumuz il merkezine 90 km uzaklıkta iken ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okul bünyesinde Voleybol, Futbol turnuvaları, Masa tenisi müsabakası, Satranç müsabakası
2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Tübitak 4006 Bilim Fuarı